freddes data

eftersom freddes data snart brinner upp för att fläkten är cp så är datan jättevarm så jag knappt kan röra vid datan så skriver jag ett skitlitet inlägg.
Idag har jag tagit ut tandställningen men fick samtidigt in en avtagbar som jag ska ha i 2 år. Skitjobbig, har en plastgrej igommen....sen blev det jobb mellan 13-22..
Imorgon ska jag och babe på ultraljud igen, HOPPAS vi får veta kön. Sen blir det malmö för shopping !!

extreme homemake over

Sitter och kollar extreme homemakeover och dem hjälper en familj som har adopterat en massa barn med särkilda behov medans deras adoptiv pappa ligger på sjukhuset och kämpar för sitt liv i cancer.
Jag blir bara så jävla berörd. Hade inte denna familjen adopterat dessa barn hade dem säkert fått bo på barnhem i hela sina liv.
Att se barnens glädje för så små saker här i livet.. alla barn idag är så sjukt bortskämda och antagligen kommer min egen bli det också.. Men utan att man vill skämma bort sina barn så har man ju mer tillgångar, speciellt i Sverige.
Förresten så längtar jag något jävulskt efter att få hålla min bebbe, fattar inte varför man ska behöva gå omkring i 9 månader utan att få se sitt barn först.
Om ett år är det jag som firas på morsdag <3

morsdag

GODMORGON
Morsdag idag, och jag ska fira min älskade lilla mamma!
ÄR SÅ JÄVLA GLAD FÖR ATT JAG HAR HENNE!

lördag

Dagen har runnit ifrån mig, som vanligt när man har en del och göra..
vid 12 tiden besökte jag och sabina dansshowen julia och lina dansade i, trevligt!

När jag kom hem så byggde fredde på soldäcket så jag stack och handlade lite mat, behöver fylla på förråden ibland. Köpte även en söt kramishund till bebis.

kvällen har jag spenderat med några glada tjejer hos Julia som fyllt 20..





natti

brio sing

Denna dagen har sprungit ifrån mig, men antagligen känns det så för att jag gick upp klockan 11.
Fredde skulle till harald nyborg och köpa lite saker till soldäcket så jag hängde på och kollade på hm, hittade bara en söt tshirt med trosbyxor till.. Sen åt jag och fredde kinabuffe till lunch.
Skulle sen inom babys corner för att kika lite och få lite info om vagnar och jag hittade ju jag föll för direkt, visst nya vagnar är dyra och jag och fredde hade inte tänkt oss det från början. Men köper  du en begagnad så är vissa delat slitna och behöver kanske bytas ut efter ett tag och reservdelar från en 3-4 årig vagn kan kosta en del..
Men när vi pratat en stund om min drömvagn så berättar jag om min nackskada och då ska jag absolut inte ha den tycker hon utan en för 5 tusen mer...jo visst, för pengar växer ju på träd..Sen kom hon fram med en vagn som kostade samma som min drömvagn med några finesser hon tyckte skulle passa mig bättre, men den sågså plastig ut.. och ska jag köpa en dyr vagn vill jag kunna vara stolt och känna mig nöjd..
Så jag har funderat hela dagen sen och kommit fram till att jag tänker inte köpa en vagn för dem pengarna jag inte blir nöjd med..så jag är helkär i min brio sing, helsvart.
Ska inom och beställa den om några veckor jag och fredde.
Annars ikväll har det blivit mys med mimi, restaurang mat och skräckis.
kolla in tossorna vi köpte på babys corner också..längtar.

baksmällan

Umgåtts med min kära mor idag, besökte kristianstads runtomkring affärer..köpte med mig en vaxduk hem med massa cupcakes som jag ska ha på utebordet..Blev också några äckliga grisöron till hundarna, som uppskattades till tusen!
Annars ikväll har jag och älskling kollat på baksmällan 2, var ganska bra.. som den första så händer det en massa sjuka saker hela tiden. Fick dock ont av att sitta såstilla i en position hela tiden..
Så nu ikväll har jag fått ta mina STARKA alvedon mot värken,fniss.
Nu ska jag och min lilla familj sova, natti!

pimpim

Jag och hundarna har myskväll för oss själva, jag har precis ätit upp mina jordgubbar med mjölk och nu mumsar jag på några pimpim, älskar dem båtarna, hur kan något vara så gott?
Sitter och mumsar dem till bigbrother, däremot så känns bigbrother ganska naket utan gurkan..
sabina var här en runda innan också, blev genast jättepigg från tröttheten innan..
Imorgon ska jag umgås med mammsen också, hon har varit i stockolmo i 3 dagar nu.
Have a great night!

adidas dress

söta dressen som jag fick av mimi,

bebis

jobbade i morse mellan 9 - 13.. tiden går så förbannat fort när man jobbar så ynkliga timmar.
Efter det så körde jag och fredde till Karlshamn, för ultraljudet..
Det var helt underbart, det första vi såg var hur en hand knöt sig och öpnnade sig, det sparkades hej för vilt, jag kommer nog känna det när som..
Såg till och med ut som att bebis suttade på tummen, allt såg bra ut iallafall, men bebisen ville inte flytta på sig så hon fick inte riktigt alla mått och jag fick inte reda på könet så nästa onsdag ska jag dit igen, hoppas bebis inte är så envis då, haha..
köpte med oss 3 bilder hem som nu pryder kylskåpet..
Vet inte om det tog på alla mina krafter, men nu är jag så slut att jag knappt orkar röra mig.
ser ni dem gölliga små fötterna?
gulliga lilla trollet, längtar efter dig!

ultraljud imorgon,

Blev väckt imorse av jobbet, men de ringde bara 2 signaler.. så jag ringde upp.. då sa hon som ringde från vik att när hon höll på och ringa mig insåg hon att jag inte fick jobba mer denna månaden.
Blev lite sådär småsur när man väl kunde sova ut, kunde inte somna om..men vad gör det? jag kom ju upp iallafall.
Ringde lillabrossan vid halv 12 för jag ville ha hjälp med handlingen och bärning av 15 kilo hundmatsäck..
Väl hemma fick det bli lunch, köttbullar och nypotatis..nypotatis är verkligen speciellt..mycket sommar över det.
vid 3 tiden körde jag och eddsan till mimi, snackade en massa om turklandet och alla hennes roliga saker hon och bella gjort. Är lite smått advunsjuk, men det måste man väl få vara?
Blev en mysig runda i regnet i kvällen med mimi och världens blötaste eddie..
Fick världens sötaste adidas dress av mimi också till bebben, så jävla sött..jättesött av henne att tänka på mig och bebis.
OCH BARA SÅ NI VET SÅ ÄR DET ULTRALJUD IMORGON, men innan dess jobb i 4 timmar.
poss

aj i magen

så ont jag har haft i magen i helgen och idag borde man inte få ha..
Igår fick jg mag så ont i bland så jag fick sätta mig ner, precis som bebis trycker mot något organ..
Idag däremot har jag mått illa hela dagen, tog nyss min magkatarrtablett, känns som den ska komma upp närsom.
Men nu är mina 50 timmar överstökade denna helg..härligt att ha det gjort..jobbar 4 timmar på onsdag annars är jag ledig maj ut..ska bli underbart.
Mimi kom precis till Sverige också, saknat henne mega mycket..lär ha en hel de att prata om..
nu ska jag nog ta en powernapp, känns verkligen att kroppen skriker efter sömn.
poss

ledig timme..

Jaha nu är jag ledig några timmar till innan jobbet startar igen.. slutade 10 imorse, börjar 8 imorgon igen för att jobba dygn igen.
Har jobbat så många timmar denna månaden sen så jag får inte jobba mer i maj.
Solen skiner och vädret är helt underbart, jag och fredde besökte Holje marknad på förmiddagen..
Handlade en body med texten, jag är inte döv.. jag bara skiter i dig.
Även skarfs till hundarna med samma text..även 4 grisklövar och dem var mer än godkända..Men fy vad dem luktade. Kom hem med en väska också såklart, ibland kan man bara inte låta bli.
När vi sen skulle gå hem så hoppar en äcklig jävla schäfer på eddie från sidan och försöker hugga honom i strupen.. schäferns ägare flyger ner på marken och jag blir ju så rädd och eddie med så vi skuttar undan i sista sekunden.. Det värsta av allt var ändå att hundägaren bara gick, han bad inte om ursäkt eller ens kollade om eddie blivit biten.. utan bara gick. Har aldrig blivit så här arg i hela mitt liv..jag ångrar att jag inte stannade och sparkade ner ägaren och skärde av kulorna på idioten.För HURFAN tänker man när man tar med en hund till ett sådant ställe med så många människor och hundar när ens hund är så aggressiv att den hoppar på en oskyldig hund som inte ens ser åt dens håll? Tänk om det är ett barn nästa gång?
Körde sen ner till pappas stekvagn och solade vid hamnen, freddes föräldrar kom och åt, så jag åt torsk och fredde sill.
Nu ikväll så står nypotatisen och kokar och skinksnitzlen ligger på grillen, och det ska bli galet gott.
Riktig sommarkväll.. En annan grej är att vi har fått grannar.. eller grannhuset har sålts och dem hart  börjat flytta in..
Gissa vad dem äger?
JO 4 enorma hundar och tyson blir ju galen med sin vaktinstikt.. våra hundar är ju så vana vid att ingen är där inne.. har ju stått folktomt i flera månader.
Nej nu ska jag sticka från datan och ha en lugn lördagskväll.

ledigdag

Det har svidit i magen hela dagen, kan inte bli kvitt med det alls.. inte ens för några minuter..
Var inne hos barnmorskan imorse och lämnade kisseprov.
Efter det så åt jag och mamma lunch på coffe house, jag åt som vanligt en kycklingsallad.. men denna gången orkade jag knappt äta...petade bara i maten lite sådär kändes det som..
Man äter lite som aldrig förr ändå går man upp i vikt.. knepigt och vara gravid.. haha!
Körde sedan hem till en trötter Fredde som ville åka och kolla på badkar, körde till ett ställe..Men fastnade inte för något särkilt, när vi ändå var så nära kristianstad körde vi inom jysk och handlade 2 påslakan och ett lakan. Jättefint..ska bara tvätta det sen ska det provsovas i.
Nu ikväll så har jag umgåtts med mamma, fredde har jobbat..fattar inte hur man kan känna sig så trött av ingenting?
Känns som jag skulle vilja ligga i 2 veckor..Men det skulle jag såklart aldrig ha ro till..
Sitter iallafall nyduschad nu och ska packa väska till imorgon då det blir dygnsjobb..Hoppas verkligen att svidandet och oroligheten kan försvinna imorgon, iallafall på förmiddagen då det är som hektigast.
Ska ge hundarna ett varsitt grisöra sedan hoppa upp i sängen.
puss

onsdagskväll

Har haft en svidande känsla i magen hela eftermiddagen/kvällen..Har mest legat i sängenoch halvsovit.
Vilket var riktigt välbehövt.. skulle ju egentligen jobbat nu ikväll med..
Ligger nu i stora goa sängen och myser till bigbrother..
Så sovgott, hoppas på lite mer pigghet imorgon..vill inte bara ligga.
nallegull för några dagar sedan, älsklingen.

bvc

Eftersom det hände något med min förra blogg www.pessika.blogg.se så fick jag helt enkelt göra en ny. Inläggen man skrev i den förra bloggen fanns inte när man poppade upp sidan. Jätte konstigt och jag orkade inte krabba med det.
Så nu börjar jag väl om i denna istället.
Imorse när jag vaknade så hade jag en jättekonstig känsla i magen, det krampade lite överallt och när jag kissade trillade jag nästan av toalett stolen av smärtan.
Jag körde in till jobbet ändå i hopp att det skulle försvinna, men det gjorde det icke, så jag fick åka till bvc.
Jag hademagkatarr och ska lämna ett urinprov imorgon så vi kan utesluta urinvägsinfektion.
Så nu ska jag äta tabletter för magkatarren, hon lyssnade även på hjärtljuden och kände. Hjärtjuden var jättebra, 152 slag i minuten, mamma sa att det är hjärtljud för en flicka..hm vem vet?
Hon sa att hon kunde känna bebisen och den i princip låg och sparkade på urinblåsan.. inte konstigt jag ofta har ont när jag kissar..
jag blev ju skiträdd imorse, tänkte det värsta framför mig att det var dött i magen osv.. man är så nojjig.
Så nu hoppas jag att min magvärk ska försvinna inom några veckor.
Så idag har jag varit ledig från jobbet för att vila så jag orkar jobba mina 50 timmar i helgen.
Sen pratade jag och barnmorskan om att det är ju inte konstigt att det kommer magkatarr, mina organ har ju fått ta stryk i många år, av anorexin och då speciellt tarmarna. Nu kräks jag ju med typ varannan dag så detta var kanske lite väntat.
Nästa vecka så ska jag och äskling till bvc i karlshamn och göra ultraljud iallafall..
Självklart hade jag räknat fel med veckorna så på lördag är jag i vecka 18, inte 19. Så fel det kan bli.
Nej nu ska jag bädda ner mig i soffan lite med en hund och mysa.
Förresten får ni gärna ge mig tips på inredningsidor på internet där man kan beställa påslakan osv.. behöver massa sånt. Har slängt en hel del.
Puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0