familjeliv?

Har ju varit med på sidan familjeliv ett tag nu, i hopp om att få diskutera med normala människor som också väntar barn osv..Men har bara upplevt en sjukhelvetes massa översittare som ska trycka ner varandra och helst vara riktigt grymma.. och så ska de berätta om hur bra de lever osv.. Inte fan kan alla leva ett oproblematiskt liv ? varför finns det då deprimerade människor, barnmisshandel och djurmisshandel osv..?

Nej jag har inte tålamod till sånt mög, så fick ta bort min sida idag.. för märkte att jag höll på att bli likadan som resten av högen på den sidan.

Helt sjukt att vuxna människor kan bete sig så.

mimimys

Mimi sov här inatt så idag RINGDE hon och väckte mig den jäklen.. så jag svarade en trappa upp..haha.
Vi åt lite knäckebröds frukost, sen drog vi till kristianstad..
Köpte mig ett par brallor och en väska och på ekohallen blev det en tvättkorg, lite ljus och kökshanddukar.
Alltid lite grann att ta med sig hem, ibland får man hejda sig.

Åt också en förbannat go kycklingsallad på house of bagels.. dock jobbigt när varende jävel ska röka på uteserveringen när man är sugen själv hela jäääääklans tiden.

Nu ikväll ska jag och fredde ha lördagsmys. Poss o kram!






grillfest i regnet..

Hade en jättetrevlig kväll igår ( fredag ) fast regnet och att alla inte kom osv..
grillning, fast ösregnet.. de ni!!

Fast det hade varit gott med några cider igår, men jag vara lika full på min coca cola,haha.















höhö, lite för mycket på sista bilden kanske =)

water of elephants

Såg filmen "water of elephants" igår med fredde och hela natten har jag drömt om cirkusar och elefanter som råka illa ut och blir slagna, när jag vaknat alla 345 gångerna har jag varit genomsvett, antar att jag var det pga att jag var upprörd..på morgonen pratar jag med fredde om det och då har han också drömt om cirkusar och elefanter..
Antar att både jag och fredde är så pass stora djurvänner så att den filmen gick rakt in i våra hjärtan och vi behövde bearbeta den under natten?
Idag har jag iallafall bara varit hemma, har tvättat lite tvätt, duschat vovvisarna och bakat två satser med muffins för äggen går ut imorgon. Ganska skönt att inte ha kört bil en ynka meter på hela dagen, jag tycker egentligen att köra bil är lika roligt som att gå och bajsa? Allså det tråkigaste som finns, men ett måste.
skönt dem dagarna man inte behöver ta sig iväg.
Sitter och kikar på bb och jag skrämmer mig själv lika mycket varje gång,men kan ändå inte låta bli och kolla..
Går ju in i vecka 28 på fredag så börjar bli stor nu, jobbigt och böja sig osv..
Ja ja, natti

sjukskriven

Har varit hos doktorn, jag blev sjukskriven 2,5 vecka iaf. Jätteskönt, känns som en sten fallit från mina axlar.. av lättnad.
Efter det hjälpte fille mig att handla lite mat och nu är jag så trött att jag nästan trillar ihop..
Fredde kommer hem från jobbet om 1,5 timme och då ska thaikotlettgryta och jasminris vara färdigt, har aldrig ätit det förr men det blir nog gott.
Nu ska jag vila en stund först bara..

är inte på allt för bra humör..

Jag har tappat min tandställning på biltema :/ ( igår )Jävla skithelvete, 1000 spänn för en ny och jag måste ha en ny, men inte fan får jag tag i tandläkarna..
För att göra dagen ännu roligare igår så gick bilen sönder, dock kunde fredde laga den .. men sjukt tråkiga pengar.
Så jag har småsurat hela tiden. inte så konstigt kanske..
Ska till doktorn idag vid 13 tiden iaf och prata sjukskrivning, jag har förbannat ont hela tiden och jag fattar mig inte på dem som kan jobba tills dem ska föda i princip.

smått och gott

nallepuh snuttefilt, 2 runda mattor till barnrummet och barbapappakramisar..
byxor,skor, haklappar, mössa osv..massa smått och gott :)
vecka 27 , tiden går för sakta..

mår inte så bra..

Har haft ett par dagar som har varit tuffa, det drar i magen, sammandragningar och kramp.. Illamåendet..magkatarren har blivit värre.. och en sak på jobbet gjorde mig sönderstressad ( just då ) Men eftersom jag är den människan jag är och redan hade magkatarr innan så har det suttit i.
Så jag har varit hos barnmorskan och hon tyckte jag skulle sjukskriva mig i en vecka, har ju ett tungt jobb.. vändingar osv.. Hjärtljuden var jättebra iallafall, så det är väl inget farligt ont jag har bara det att jag inte är van.
Så nu när jag var hos barnmorskan så var det en "sommarvikarie" barnmorska istället för min vanliga som har semester.
När jag väl satt där så tog hon saker för givna om mig, ingenting som hade med barnet och göra..att jag hade det och det och borde ta tag i det osv. Sen sa hon att är man så orolig som jag är borde man inte skaffa barn och sånt som jag kom in för ( ville kolla hjärtljuden för jag hade ont ) hade dem inte tid med.
Var helt förstörd när jag gick ut därifrån och jag läääängtar efter min gamla.. Tårarna rann på mig och jag kände mig ganska värdelös..Att en barnmorska kan säga så? I all denna oro ska ju barnmorskan vara den stora tryggheten som har all kunskap.
Så idag har jag varit hemma, har ätit lunch med sabina och varit på arbetsförmedlingen och sen bara legat i soffan och halvsovit hela dagen..
Ska snart sova igen, snark!
Älskar min underbara fredde, och lääängtar efter vår lilla bebbe <3

lovely

Är ledig och det är underbart att vara minsann!
Däremot mår jag inte så bra idag, har kramp varannan kvart i underbenen och har sammadragningar i magen. Så kan knappt stå upp utan att få krampkänningar.
Men innan allt detta började så var vi hos ida och gav hennes försenade present och besökte ekohallen i hopp att hitta det sista till mamma, men får väl hitta något på ullared som hon får få i efterhand..inget som dög på ekohallen, men tro inte vi kom tomhänta för det..
Nu sitter jag i soffan och har precis klickat hem en text med "busunge" som ska vara väggdekor på lillebebis rummet. Tänkte ha den över spjälsängen.
Annars igår så besökte jag Karlshamn där gulden,bella,sandra och lilla gölliga mimi befann sig. Vi åt på thairestaurangen, dyrt och gå på restaurang. Men gott var det men dock för mycket mat, såg ut som ingen av oss gillade maten..Men det gjorde vi..proppmätta.
Imorgon är det jobba, likaså tisdag och onsdag sen bär det av till ullared, hoppas mina kramper är borta då.
lite tacos ska lagas nu så hejsvej.

sjuhelsikkesmycket..

Har inte skrivit på ett tag för jag har jobbat en sjuhelvetes mycket.
Men det klirrar gott i kassan sen..
Just nu har jag lite panik om alla papper som måste fyllas i till gradvitetspenning och mammapenning från arbetsgivare hit och dit. OCH självklart är jag gravid på fel tidpunkt för alla har ju semester..
Men det löser nog sig tillslut man är ändå smånojjig..Hela tiden.
Ja som sagt har jag jobbat en massa i veckan, inte hunnit med något annat. Gått en del med hundarna och handlat mat och städat och sånt trist. Besökte barnmorskan i tisdes också..blev inbjudna till föräldrautbildning, någon som har erfarenhet av det? ger det något?
Är väldigt ledsen också över en sak, men tänker inte dra upp det här. Det ända är att det det värsta jag vet är människor som inte kan säga vad dem tycker istället för att gå och tiga.
går förresten in i vecka 26 idag, 14 veckor kvar..
natt

juli månad

Har säkerligen börjat på 4-5 inlägg men hittar aldrig orken till att avsluta dem..pff.
har hänt en hel del sen jag bloggade sist ändå, mår som en skit emellanåt för febern kommer smygande då och då pga av viruset..halsen har jag vant mig vid så den gör inte så ont längre.
Bebis har börjat sparka något kopiöst också, varje dag hundra gånger i timme, till och med fått springa och spy så mycket bebis sparkar, både jag och fredde har sett hur det hoppar ur magen.
Ganska häftigt att man kan känna så mycket..från nästan bara små små puffar några gånger om dagen på bara några dagar. Betyder väl att bebis vill ut ( haha ) har gått 25 veckor iallafall så det är påväg.
Igår besökte vi sanna och patrik för lite fest, grillade och lekte den otroligt galna leken som gör alla så förvirrade..
har jobbat en massa med, idag har jag jobbat 13 timmar..så fötterna är gravsvullna och gör ont och dessutom så har jag blivit getingstucken under foten så den ena är dubbelsvullen.
Imorgon börjar jag klockan 7 så ska snart sova..tycker synd om mig själv..snyft. OCH tisdag ska vi till barnmorskan igen och lyssna hjärtljuden osv.
En negativ sak med att vara gravid på sommaren i den tiden jag är, är att alla chefer som måste fylla i alla papper till föräldrapenningen har semester hit och dit och man får aldrig riktigt svar. Imorgon hoppas jag på att få hem några papper iallafall jag skickat iväg med posten förra måndagen. Jobbigt att gå och vänta.
och så till några positiva saker också, vi ska snart till ullared jag och freddis, mamma ska ha en stor 40 årsfest med massa trevligt folk och vi ska ha en grillfest här hemma inom kort. Juli månad är nog ganska underbar ändå fast jag är varm hela tiden och känner mig som en flodhäst.
Poss
alfabetet baklänges var riktigt jävla svårt med några droppar alkohol i blodet..

virus,

veckan har gått fort, som vanligt för snart är denna vecka med över..gått hela 24 veckor på fredag med bebbe.
Hade en ledig dag igår iallafall och den tillbringades med min söta mamma och bror i kristianstad, OCH jag hittade mina byxor, dem som var slut på lagret i stockholm, måste varit någon som lämnat tillbaka och bytt eller liknande, men det gjorde min dag! Shoppade självklart lite annat smått och gott också, både till fredde och bebis.
Väl hemma tog vi oss ett välförtjänt och dögött dopp i mammas pool, så underbart. Badade nog i 3 kvart i kallt vatten, solen tar kål på en.
idag har killebom börjat däremot..Jobbade kväll ikväll så jag och fredde tog oss en runda på marknaden, men en väldigt snabb runda, för mycket folk och för varmt...pust. Innan dess besökte jag doktorn, har haft ont i halsen några dagar och feber 2 dagar.. Men hon kom fram till att jag hade ett virus, och det skulle få läka ut själv eftersom jag har bebbe i mage. Dock inget som smittar men ack så jobbigt för mig, så idag har jag levt på alvedon och ren jävla seghet..nacken har varit jättetung av febern.
Hoppas detta försvinner till helgen för jag har en mördarhelg på jobbet.
köpte dessa söta nappar på shoppingen i kristianstad med mamma och bror blandannat..
det som inhandlades på marknaden innan vi åkte hem snabbt som ögat..
Blev lite mys med tyson också , lilla ( 50kgtunga) tyson..

4 dagar ledigt slut...

Söndag idag och 4 lediga dagar har gått ALLDELES för fort..
Men så himla gott har det varit, jag känner mig utvilad och det känns helt okej att jobba imorgon.
Har såklart shoppat lite smått när jag varit ledig, någon vas med blommor, stor hinktunna jag ska plantera blommor oså.. Älskar ju att pilla och ha mig.
Har dödat typ 250 flugor dessa 4 dagarna också, det är helt sjukt.. det går inte att beskriva och ingen tror nog oss förrän man själv sett det.. Men bor ju jämte en hel del bönner..
Idag så har jag mest bara tagit det lungt, men emellanåt röjjt i gäststugan, fredde har rivit väggen och jag rensat ut all skit. Så nu kan man minsann fortsätta bygga där inne.. massa som ska slängas.
Imorgon kommer muraren också och gör det sista på grunden..sen ska stommen upp osv. Det kommer bli kanon.
Har iallafall bestämt, eftersom det visade sig en liten snopp på ultraljudet att väggarna till barnrummet ska vara ljusblåa, spjälsängen ska jag måla svart och byrån är ju svart.. Sen hyllan som redan står där inne ska också bebis ha ( svart den också ) Sen på golvet ska vi ha 2 sånna stora runda ryamattor ljusblåa.
Är jätteglad att det börjar likna något så man kan se sådana planer..
Har även dragit väck en MASSA ogräs idag, men jag klarar inte allt för mycket..jord under naglarna gör att jag inte kan andas.. jättekonstigt för annars är jag inte rädd för att möga ner mig.
Sitter med hårfärg i huvudet nu, mörkbrun som vanligt.. Sen ska jag ta ett städryck och en liten runda med voffarna.
Förresten så LÄNGTAR jag riktigt till bebis är ute och jag kan börja hårdträna och komma i form på gymmet, jag LÄNGTAR tills jag går med i opengym. Fast jag antar att jag inte inser hur trött jag kommer vara med en bebbe skrikande om nätterna. Men jag ska komma i form ÄNDÅ, för MIN skull! Jag längtar att slänga mig i soffan, nyduschad och nytränad.
knäpp jag är.. men så är det!
Imorgon blir jobb som sagt, bye!
( har även beställt vagnen, SÅ GALET SKOJ , blev en babytravel 2011 med svart chassi )

RSS 2.0