tisdag

jag är så trött, tror feberfrossa håller på att smyga på mig för såhär trött har jag inte varit sen jag jobbade 178 timmar en månad.. och jag har inte jobbat på 1 månad nu..så något knäppt är det med mig..får väl se om jag vaknar sjuker imorgon? Håller verkligen tummarna för att jag inte gör det, feberfrossa = ligga ner hela dagen....foglossning = kramp när man ligger för länge..

Kan också vara att denna dagen har sugit musten ur mig..Jag och fredde gick upp kl 7 för att köra till karlskrona, skulle vara där 9.30, det gick ganska bra och jag hoppas på ett bra slutresultat. Efter det bestämde vi att vi skulle äta lunch ute när vi ändå var iväg så vi åt på någon resturang, men både jag och fredde är så jävla kräsna att vi aldrig äter upp mat om vi inte själva lagat den...ändå envisas vi, haha.
Gick inom h&m bla och hittade en body och ett par brallor, är så rädd för att köpa 50 om bebis är stor, men har nu insett att jag nästan bara köpt 56 och 62..hoppas jag inte får en mini, då blir det shopping. ( efter )..

körde inom jysk på vägen hem också och handlade kuddar, en större kudde jag och freddis ska ha i soffan sen när vi myser med bebis och stötta och 2 kuddar jag ska ha nu när jag sover som stöttning..
Har bara våra nackkuddar och dem är hårda så vanliga naturliga kuddar behövdes..
När vi väl kom hem var jag så trött att jag knappt tog mig till dörren, gick in i duschen och tog en varm dusch och la mig i soffan, där jag sen legat hela kvällen...

så nu säger jag godnatt, puss




kärleksmums åt min kärlek


räkor,

Har tänkt nu dagar, när man inte kan göra så mycket börjar hjärnkontoret att fungera igen och man överbelastar nästan det. Ja iallafall, hur synd det är att jag inte äter räkor, det ser så förbannat gott ut, nyttigt och superfräsht..Hur god ser inte en räksallad ut ? Men jag kan helt enkelt inte äta det och lukten gör mig illamående, ganska kontigt när jag älskar allt annat som kommer från havet ( förutom kräftor ) dock är det ju inte samma sak som torsk, lax osv..

Konstig man är, men vissa saker är jag sur på mig själv för exempelvis att jag inte kan äta räkor, haha!

Idag har det inte hänt särkilt mycket hänt som alla andra dagar..har vilat en hel del.. klippt freddis och lagat middag. Var inne hos mamma en stund också, jag hade självklart glömt att köpa mina tabletter jag måste ta varje dag för magkatarren ( mår jättedåligt annars ) och pappa har likadana, så jag snyltade tills imorgon när apoteket behaga att öppna igen. Tog hem några kramdjur jag fått av fredde under våra 5 år också som ligger på mitt gamla rum som jag vill att bebis ska ha, exempelvis en jättesöt ko jag fick när jag låg inlagd för TBE ( vet att det låter löjligt, men jag har alltid varit en kramdjursälskande tjej i alla mina år, kommer aldrig växa upp när det handlar om det.. ) och jag minns hur glad jag blev när fredde kom till karlskrona och hälsade på mig den dagen när jag var förlamad i benen och mådde så jävla dåligt, han lyste verkligen upp och så hade han denna lilla ko med sig och självklart ska vår älskade bebis ha den då!!

ska tvinga bebis att älska kramdjur, har redan samlat på mig några stycken..( skämt och sido )

Har även tvättat 3 maskiner med bebiskläder idag, vissa kläder färgar ju av sig så, så dem får ha en egen tvätt..
När allt är färdigtvättat ska jag in till mamma och stryka, sånna planer haha!

nej nu ska jag sova, förhoppningsvis..( sitter och småplanerar att överraska fredde med en nybakad äppelpaj imorgon efter jobbet, tur han snarkar så sött att han inte vet mina planer )

puss



längtar efter dig buse!


smärta

min blogg innehåller mest smärta just nu, men kan inte hjälpas för mitt liv gör ju det och bloggen handlar om mitt liv..
Ingen kan ana hur mycket jag längtar tills tisdag!

ingen trevlig natt/dag

hade en suuupertrevlig kväll hos sandra igår med mimi, gulden tittade inom en stund också..Hennes son är helt underbar! Bussfärden var inte den bästa dock för mig, gjorde mig helt söndrig kändes det som..

Så inatt har jag sovit 2 timmar, gått hela tiden nästan för att ligga eller sitta är rena pinan..
Likaså idag, jag har hängt tvätten och sedan bara legat..det är deprimerande att bara vara, jag vill så mycket.
Jag vill att tiden ska gå så mycket fortare, jag vill ha mitt möte med karlskrona här nu, inte på tisdag.

folk dem har ingen aning vad dem pratar om förren dem själva har gått igenom en foglossning, jag har ingen aning om vad jag pratar om när det gäller förlossning heller ännu, inte mer än att förvärkarna vill få mig att hoppa ner för ett stup så kan jag ana hur ont det kommer göra när det är dags.

ikväll ska jag förhoppningsvis orka laga kotlettgryta och ris, för jag är så sugen på det..får se.
Får hoppas att imorgon blir en bättre dag..



sandra och hennes söta fis, längtar efter min plutt..

bvc och föräldrautbildning..

Har inte skrivit på några dagar, jag har oftast inte lust förrän på kvällen och det är då jag har ondast :/
Men igår var jag hos bvc och det var första gången fredde inte jobbade så han fick höra hjärtljuden, dock är dem mycket annorlunda nu jämnfört innan, man hör nästan hur stort hjärtat är nu..hittar det direkt och dem är starka.

Efter besöket så åt vi lunch på stan, dock världens äckligaste lunch någonsin..vi tänkte testa den nya thaurestaurangen, eller ny och ny.... den är ny för oss. Men fy fan vad äckligt. Riset var inte jasminris, och dessutom var det inte färdigkokt.. som jag anser så borde ris vara deras specialite, typ att dem verkligen inte kan misslyckas med ris?! Jag beställde in kycklingspett och jag kunde äta 2 tuggor från varje för det var fett överallt.
Fredde valde plocklunchen, man han tyckte med de var vedevärdigt OCH dyrt som bara den, rena rånet. Aldrig igen!

Efter lunchen var det dags för föräldrarutbildning, självklart var vi yngst..alla som ska ha barn idag är nästan i 30 års åldern, men det var trevligt ändå.

sen skulle fredde besiktiga sin bil, och den gick självklart inte igenom..alltid ska allt drabba oss när man inte har tid med det.. Bygget måste hinna bli klart, iallafall halvklart innan bebisen kommer.. fredde jobbar och hur mycket kan jag av att bygga och spackla osv? Jävla bilhelveten, vad ska man ha skiten till?

Blev en ganska deppig kväll från min sida..

Kvällen avslutades med varma mackor och tv innan sovdags..fick mitt bälte på posten igår också, jätteskönt hoppas nu på mirakel också bara..
Idag ska jag och mimi ta bussen till olofström för att träffa sandra och hennes lilla knott, hoppas jag inte har för ont. Det ska bli dömysigt, synd jag inte kan köra dit bara.. hatar bussar, tåg osv.. menmen.

ps. vecka 32 idag, hihi

nallepuh babysitter

Ännu en dag med ajaj, men har varit utanför hemmet idag, dock gick jag lika snabbt som en snigel men jag fick lite frisluft och fick se lite människor. Vi var och köpte golv till barnrummet, valde tillslut ett golv som freddis ville ha, jag ville ha ett svart för det passar så bra med väggar osv..Men insåg när jag tog tag i min mogna sida att ett barn ska inte ha svart golv på sitt rum..

kan inte beskriva vad det blev för golv, men det var grannt.. antik ek eller något.
Körde inom jysk också och köpte babysittern med nalle puh och en stor iorkramdjur till..
Sen hade jag ont som en gammal kärring.

Väl hemma blev det soffan för att vila benen som inte hade gjort allt för mycket..
Freddis körde mig till mamma vid kvällning, inte träffat dem på några dagar..kan ju inte frikoppla just nu så kan inte köra bil..satt och mös med mamma till nya talangprogrammet med popcorn, sen fick hon köra hem mig.. Länge sen mamma fick agera taxi till mig.

Nu ska jag snart sova, hoppas verkligen på att mitt bälte kommer imorgon och jag hoppas på mirakel!!


fin va ?

nattinatti

faaan vad twilight filmerna är underbara, det tycker jag fast jag har kollat på alla 3 en miljon gånger om och jag kan inte bärga mig tills nästa film kommer.. helt sjukt, hur kan man spela så bra som robert pattinson?

Annars nu ikväll har jag inte gjort något, för har fått mera ont..så blir soffan inatt igen, sängen vågar jag inte ens lägga mig i för då kommer jag inte upp när smärtan börjar.

Har beställt ett foglossningsbälte ikväll och en nappflaska där det står älskling, längtar efter bältet och hoppas det kan hjälpa mig lite.

godnatt



vilken vardag..

sov ca 2 minuter inatt också, sittandes i soffan. Hoppas jag är så trött ikväll så jag somnar på 2 röda och inte känner av smärtan..haha för man kan ju drömma.
Har vilat hela dagen, inte gjort många knop och ätit alvedon..

Tänkte jag skulle börja sortera alla bebiskläder, påslakan och lakan oså, så jag kan börja tvätta dem.
Är i försig bara i vecka 31, men har så ont att så vet man aldrig. Så jag vill vara ute i god tid..Nu ska jag bara lägga allt färg glatt i vasken och se om det färgar av sig först..vill inte att något ska bli förstört.

och nu när jag gick igenom garderoben inser jag att jag har lite kvar o köpa, spjälsängen måste målas osv. Får väl se om jag kan bli piggare någon dag och orka ta mig ut.

mamma har varit och hämtat eddie också, grannens hundar löper och eddie varken sover, äter eller kissar för när han väl går ut så springer han bort till grannen och sitter vid staketet och dreglar. Varken tyson eller nalle reagerar, iför sig är tyson kastrerad och nalle är pensionär men ändå. Så inatt ska vi slippa att ha en dreglande eddie över oss som lurar oss att han behöver ut och sen sitter han stenad borta vid staketet så man får gå och hämta honom....och det värsta av allt är att denna hunden får smita hur som helst ( den löpande ) så hon kommer titt som tätt in på tomten och retar dem..Men men.

Nu ska jag vila lite till..

panik

usch och fyfan..detta vill jag inte ge till någon..
vilat hela hela hela dagen för att förhoppningsvis bli kvitt denna smärta litegrann, men icke så nicke..så fort jag kommer till sängen så känns det som hela jag håller på att gå sönder inombords, man tappar andan och går in i panik..kommer inte upp heller, hade jag inte haft fredde hade jag blivit legandes i sängen..kan inte jämnföra smärtan med något, TBE var en peace of cake jämnfört med en värk..Tycker så synd om dem som är själva i sluttampen på grav.

Har ringt in, får sova stående inatt, känns lite bättre då..har tagit alvedon i hopp om att sockerpillren ska hjälpa. Blir det värre får jag återkomma..

Fattar inte varför jag skriver detta här, men jag skiter i vilket!

jobbig natt

usch vilken natt, sammandragningar och jag hann väl sova ca 2 minuter på hela natten..hur ska man ligga om man inte kan ligga på något sätt utan att få ont? Så jag har suttit i sängen en del..

Så idag ska jag verkligen inte göra någonting. Jag har tagit ner täcke och kudde till soffan med lite dricka och datan och där ska jag vara idag, punkt slut!

godnatt

Har antagligen fått mer foglossning, för mitt bäcken går verkligen sönder om och om igen känns det som..
Ska be barnmorskan om ett sådant bälte många går omkring med och hoppas på att det kan hjälpa..
Ganska olidligt att genomgå en orörlig vardag med denna ondhet..

Söta mamma har bjudit oss på middag idag, fläskfile gryta och jasminris..när vi kom hem så kikade vi på den nya hussfilmen och den var lika bra som den andra, men varje gång sitter man och skriker av ilska typ " men han är ju där för faaaaaaaaaaaaaaaan" eller " hallå, kolla bakom dig idiot" ...Så typiskt mig, hahaha!

Och nu ska vi snarka för natten, så godnatt alla trevliga och otrevliga.

puss



vecka 30



lite sent inlagd ( förra veckan ) och jag vet, jag har alltid svarta kläder, men jag älskar det!!

knop..

Det ända knopet jag har gjort idag är att köra till mimi..väl där har vi tagit det riktigt riktigt lungt, sådan fredagskväll för två kärringar, en trött från jobbet och en höggravid gnällig kärring, haha!

Vi åt pizza, självklart tog jag hem en doggiebag till nalleballe som väntade snällt i hennes lägenhet.
Vi kikade på ice age 2 och jag åt smarties och nalle grisöra..mycket mer lyckad kväll än såhär kan det nog inte bli när man inte får röra sig. Massa skitsnack och framtidsplaner som vanligt..högskolor osv.. Ja för någon gång måste man ju komma vidare, man kan inte trampa i samma fotspår hur länge som helst..

Den värsta värken från bäckenbenet har lugnat sig, men såfort jag tar i minsta lilla kommer det tillbaka. Så jag får bli en lugn soffpotatis.

Idag har fredde och fille varit så duktiga, toalettfönstret är på plats, nya yttedörren och fönstret intill och nästan all panel. Igår satte fredde in bägge fönsterna på övervåningen. Vårt hus är så fräscht och kommer bli så hemtrevligt! Underbart!

godnatt på er!

ps, vecka 31 idag,
såhär skriver dem på gravidkalendern..
Bebisen börjar nu närma sig sin fulla födelselängd och väger runt 1,8 kilo. För att orka bära på dessa extrakilon har din lungkapacitet ökat med 60 %. Ingen har sagt att det är enkelt att vara gravid!

har så ont!

överansträngde mig nog igår..målade i 5 timmar, lagade middag och damsög både över och undervåning..för idag kan jag inte böjja mig, vända kroppen till sidan eller någonting.. gör ont när jag går..när jag sitter..Nästan orolig. Jag får väl sitta mest nu då tills detta är över.. Egentligen tycker jag inte jag gjorde mycket igår om man drar ut det på hela dagen, men kroppen skriker.

Men det är så förbannat svårt..vem ska då damma av..plocka småpylar osv..Fredde jobbar ju som tusingen utomhus..och se småprylarna bara ligger gör att jag vill gå i ide..

jag får väl sitta i min soffa då.

uppdatering- ringde barnmorskan och jag ska vila och inte göra ett enda knop. Ganska ledsamt att man inte kan hjälpa till här hemma, men det är ingen mening att gnälla. Jag får gnälla inombords..

arg

Blir så trött på alla arbetsgivarintyg som ska ta sådan förbannad jävla tid och när dem väl kommer så står det fel?! Ett av dem har tagit 9 veckor nu och inte kommit till mig ännu... massa samtal har ringts osv..Ändå står man här och inget händer.


Måndag,

ny vecka igen..

Tidigt bestämde jag och Fredde oss för att köra och köpa mer brädor till panelen osv..
Åkte först till byggmax, men de hade fel mått så fick köra till jemofix, väl där så står en släp inne, med punka..Kommer nästa, men också punka.. fick vänta i 1,5 timme på släp innan det kom en släp som inte var sönder..Tillslut fick vi hem våra brädor, haha!

När vi kom hem så hade vår videokamera kommit på posten, så nu kan lillebusen komma ut när han vill för nu kan jag filma honom, hihi.
Handlade mer färg till övervåningen, den jag trodde skulle räcka, räckte såklart inte..

väl hemma så målade jag, kroppen gör verkligen ont efter några drag med rollern..helt sjukt vad min nacke, axlar och rygg är svaga..
Jag och bushonnarna tog oss en promenix också, snabbt gick det inte för hela jag är i uselt skick, bäckenet vill dela sig i 2 delar känns det som..

Jaja, nu blir det lite mys framför tvn, puss

ryggen håller på att gå av..

Min rygg håller på att gå sönder, inte bara en del av ryggen utan hela jävla ryggen..bak i revbenen osv ländryggen är värst..Är antagligen foglossningen och vanlig ryggvärk från stora magen..men det tar kål på mig.
Kan inte göra något i många minuter innan det är paus..Som tur är så är det inte jättelänge till jag kan ta mina tabletter och magen försvinner.

Ja, vad hände då igår? Jag målade på övervåningen, och lagade middag i princip..sen sa kroppen stopp. Var inne hos mamma och pappa på kvällen för lite lördagsmys..

idag har det inte heller hänt många knop, målade en kvart sen sa ryggen ifrån..Mamma var här en runda för att kika och nu ligger kycklingen varmt och gott i ugnen och tillagas till oss, fniss.

Tänkte jag och Freddis skulle hyra en film sen, till ikvälla, får väl se om vi hinner innan 8.

puss


skit

Glukosbelastningen gick bra, hon stack fel i armen bara så jag kan inte röra den..
När jag kom hem så har eddie bitit sönder filmer, barnsaker till bebis och kommit åt mitt smink jag lagt i fönsterkarmen. Han har inte gjort något på 4 veckor och så kommer detta, och det är dyra saker han går på till barnrummet..Jag vet inte hur länge jag ska orka..När hunden är 14 månader och man har gjort ALLT!

Hur länge ska man orka innan man ger upp!

glukosbelastning

HEEEELT SLUT OCH RYGGEN VÄRKER!
Stackars mig, ska till bvc om en halvtimme och göra glukosbelastning och sedan sitta där i 2 timmar innan nya prover får tas..Hoppas jag inte ramlar ihop av trötthet eller hunger, haha...så illa är det inte, men ser inte fram emot det..

skriver mer sen.

träningspass?

Puh, vilket dag..hela dagen känns som ett tungt träningspass, men antar att det är pga av vädret och det extrema nackontet jag drog på mig igår när jag och mimi gick promenad som inte vill försvinna.. Nu SAKNAR jag mina starka medeciner, ibland är dem guld värda..

har iallafall varit och köpt färg till övervåningen idag, blev den färgen jag tog hem och funderade över igår..Får bli en hemlis till det är klart..Kommer bli jättesnyggt iallafall..
var inom exit när jag ändå var i stan och hittade ett par urgulliga uggs till bebis, så dem fick följa med hem..

Väl hemma har det städats en hel del, i omgångar mellan pauserna..
har börjat målat putte lite på övervåningen också, men orkar ca en kvart åt gången, då det kommer ta lång tid.

Ska iallafall snart börja steka köttfärs, för lasagne ska det ätas till middag idag och jag tänkte pricka in det med när fredde kommer hem från jobbet !!

Imorgon ska jag och göra glukosbelastningen, 3 veckor för sent? pågrund av alla semstrar, men vad gör det? jag mår ju bra.
Ps, imorgon går jag in i vecka 30!!



älskar dig hjärtat!


Onsdag

Precis kikat igenom ännu ett bb avsnitt och varje gång sitter jag lipandes som en liten flicka, vilken lycka! jag längtar! Vi längtar! Helt sjukt..

Har förresten läst en del på internet och det verkar inte alls vara ischias, utan alla bara "kallar" det så, heter egentligen bäckenbensmärtor, går smärtan under knät kan man fundera på ischias..Men så är det inte med mitt. Skönt!

Besökte tandläkarn innan idag iallafall, tandställningen spänner inte alls, döstörigt..Mina tänder är ju inte fina, spänner inte tandställningen kommer de förbli som de är nu..Går mig på nerverna att tandläkarn där inne inte kan hjälpa en att fixa slutreslutatet av en så lång period av smärta..Jag kan ju inte hjälpa att de hade semsterstängt...

Mamma följde med så vi åt lunch på thairesturangen i Karlshamn, blev jättemätta och nöjda!!

Nu ikväll skulle jag mot Oloströmshållet, men blev inte så.. så mimi kom hem till mitt mögiga hem istället, hade inte planerat besök, haha..Men vi tog oss en sväng till ekohallen och jag kom hem med 2 nya lampor till våra nya nattduksbord som vi köpte igår, kommer bli kanonsnyggt. Blev även en skön promenad med hundarna i höstvädret..undrar vart sommaren har tagit vägen? Minst 20 dagar till med sol tycker jag!!

Har även handlat hem färg till spjälsängen, den ska nu bara målas också..så jag vet vad jag ska göra imorgon!!

Nej nu ska jag upp och sussa gott med min kära, natti


jobbigt..

Sitter och kollar igenom gamla bilder, kommer in på en mapp där alfons bilder ligger ( min och freddes kisse som blev överkörd för 2 år sedan ) Världens mest underbara katt..kommer aldrig glömma hur hemskt livet var just då när han försvann, han fastnade verkligen i våra hjärtan. När fartdåren knackar på vår dörr kl 9 på morgonen och fredde skriker att alfons är överkörd..jag trodde först inte jag hörde rätt..Min första tanke var att han var mycket skadad.. ALDRIG DÖD?! Men i hennes koffot låg han stel och död..då fick vi reda på att hon kört på alfons klockan 7 utanför vårt och tagit med sig honom hem, väntat 2 timmar och sedan komma.. VARFÖR? Jag skrek som en idiot när jag såg honom..

Att man kan gråta när man tittar på gamla bilder på sin kisse, trodde nog aldrig att ett djur kunde sätta så djupa spår på bara 1,5 år som hann bli..

All den gemenskap våra hundar hade med alfons var inte heller normalt..











alfons grav..

karlshamn

varit i karshamn idag med honnarna och mimi, skriver mer imorgon..



annars så håller tänderna på att göra mig tokig..


ischias nerven..

Kände för några veckor sen av den där kända ishiasnerven..gick som en nersketen groda..men sen inte kännt av något, sen inatt har jag haft problem med den..vaknat ca 8-9 gånger och haft krampliknande fall i hela ryggen och ner i ena benet..ont gjorde det iallafall, la bara av om jag låg på ryggen och sova på ryggen har jag inte gjort på 4 år pga av nacken..
Men det fick gå tills jag la mig på sidan i sömnen igen och krampen startade igen..

Så imorse var jag som en zombie, suttit mest hela dagen för så fort jag skulle upp och gå fick jag ont.
Fredde har varit duktig och jobbat med taket, det börjar bli riktigt fint nu!!
Längtar tills man kan gå från köket genom nya hallen till barnrummet, kommer bli underbart!

ja det är väl i princip min dag, har umgåtts med mamma nu ikväll, ätit fläskfilegryta hos henne.

imorgon ska jag förhoppningsvis till mimi om det onda vill försvinna..

En annan sak som går mig på nerverna är mina tänder, den ena tanden vill verkligen flytta sig..Jag får panik när jag inser att jag inte kan göra något åt det..och mina 4 år är åt helvete. Får min tandställning på onsdag men tiden dit är lång när man har smått panik..alltid ska det vara något som ska gå emot en..

jaja, vad gör gnäll åt saken..

puss

dålig dag!

Kan inte påstå att detta har varit en bra dag, av många olika anledningar.
mer än hälften av dagen har varit skit och däremellan en massa sammandragningar.

Har varit och bytt mina dynor på rusta iallafall och köpt ny slang till duschen och 2 takplåtar till taket.
Köpte med mig en svindyrt spjälsängsskydd, trodde inte dem kunde ta så mycket betalt för ett enfärgat vanligt spjälsängskydd, men jo visst? köpte också med mig hem ett nallepuh påslakansätt till spjälsängen.

Jag och nalle körde ner till krokås strand och doppade oss, var säkert i en halvtimme..det är som balsam för själen att vara ensam med nalle och kika mot horisonten, extra mycket idag behövdes det!

nu ska jag gå och lägga mig och jag hoppas verkligen att morgondagen blir annorlunda.

fredagsmys

Denna dagen har bara sprungit ifrån oss, sover skitilla när älskling jobbar natt så jag sover i princip lika länge som honom om förmiddagarna, haha!

Så åt väl frukost halv 2 ungefär, jisses. Då regnade det, så hela dagen så halvt misslyckad ut :/ men icke så nicke uppehåll och det har hållt i sig.
Ingmar har varit och hjälpt fredde idag med bygget och fille är här nu, så tacksam mot vädret som har slutat pissa.

Jag har räffsat lite granna och jag blev dösvettig, haha inte mycket jag fixar för stunden innan svetten rinner, det ska vi ändra på efter bebis.

Nu ska jag köra och handla lite mat, alltid lika roligt och sedan laga en god middag till mig och freddebus, vet dock inte vad ännu..Något kommer jag nog på!
Sen blir det fredagsmys framför vår goa tv.
Puss

ps. går in i vecka 29 idag..tiden rullar på..men sakta..

Mysig kväll

Har haft en jättemysig kväll med Johanna, hennes lilla söta Leija och busiga eddie som bara ville nosa henne i asen hela kvällen ( hon löpte för ett tag sedan ) De fick först bada på hundstranden i tredenborg sen stack vi till hennes koloni.
Hade med mig muffins jag hade bakat och hundarna busade på trädgården och vi hade en massa prat att ta igen.

När klockan började slå halv tolv var det riktigt mörkt ute så jag fick dra mig hemmåt..På trädgården fram till dörren så trillade jag i mörkret ( eddie gräver ungefär 100 gropar, vi fyller igen och han gräver igen ) Så jag trampade snett i en av alla hans gropar och ramlade..magen ska ju alltid vara i vägen så den fick sig en rejäl stöt och ont som fan gjorde det.
Ena foten lär vara som en elefantfot imorgon iallafall så mycket jag vrickade den. Eddie är ju bara för himla söt också, direkt när jag trillade sprang han fram och la sig jämte.. en trogen vän.

Nu ska jag och min onda mage gå och lägga oss..längtar till jag och fredde har vår underbara bebis hos oss, kommer bli helt magiskt!



en bild från killebom 2010 på oss !!

inte många minuters sömn..

Blev ett helt underbart mysigt dopp igårkväll, fredde orkade inte så jag drog med mig min trogna gamle vän nalle och lillebrossan. Nalle simmade och simmade, det bästa hunden vet..Var säkert i en halvtimme..så underbart!

Ikväll ska jag och Nalle träffa Johanna och Leija i tredenborg istället så ska busarna få bada lite grann där och jag och Johanna ska ta igen en massa gammalt prat som vi missat.

Innan dess ska jag bara ta det lungt, har inte sovit många minuter inatt, bebis vill hålla mig vaken verkar det som..Ja, ja längtar tills det är över.

till en helt annan sak, funderar på att sätta en pärla i överläppen..en vit liten pärla. Mitt största bekymmer är bara att det ska se illa ut.. Men jag skiter nog i vilket! Väntar dock till efter bebis är utkommen till stora vida världen..

Puss



Bilden är tagen förra sommaren, men fy vad jag saknar mitt håååååår!


grillade revben, mums

Precis ätit en kanongod lunch, grillade revben och en nybakad fralla till det..lyx.
Bebis verkar också gilla maten, det sparka överallt känns det som.. stilla är han då inte iallafall!

Imorse var jag hos tandläkarn för att betala en ny tandställning, jag har ju tappat min på biltema..Mina tänder har ju flyttat sig på 8 dagar sen jag tappade den, och tandregleringen har haft semesterstängt så dit har jag inte kunnat komma förrän idag, MEN ändå får jag inte hjälp att rätta tillbaka det som har flyttat sig.. för det kostar för mycket för idioterna.. 4 år med fast tandställning och 4 månader med lös tandställning är åt skogen då allså? Jag fick helt enkelt beställa en ny tandställning för 1000 kronor efter hur mina tänder ser ut nu ( inte som jag vill ha dem ) jag blev så arg så tårarna rann ( alla hormorner..) kan inte riktigt släppa detta.. så tjatade hon om att jag inte ska tänka så mycket på mina tänder när jag har ett litet liv i magen..Hallå?
Man hoppas väl att slutresultatet av en sådan lång plåga ska vara felfritt?
Självklart betyder mina tänder ingenting emot vad mitt knyte i magen gör..men jag stör mig ändå.. mina tänder är mina tänder, dem ser alla människor så fort dem pratar med mig.. ska jag bli folkskygg?

Annars får jag väl gå till en privattandläkare och betala om några år..förhoppningsvis stör det mig inte lika mycket då.

Ikväll tänkte jag iallafall ta med mig min söta fredde och hundarna till stranden för ett kvällsdopp.

Puss


Måndag

Var hos doktorn imorse och pratade om förlossning osv.. tänker inte gå in mer på det. Men jobbigt var det.
Vidare hem och ringa tandläkare för tid för den nya dyra jäkla tandställningen..så på onsdag blir jag fattig..

Annars har jag följt med min söta mamma, hon skulle köpa en ny matta och jag skulle vara smakråd..så bra de blev. Köpte också dynor på rean till våra utestolar, men de var 5 cm för små i ryggen och det kommer störa ihjäl mig..så får åka och byta dem någon dag.

hemma målade guuuben panelen till utbyggnaden, vilket doktig kar man har!

Kvällen spenderades hos min moster och kusiner för att grilla lite gott kött.. Aldrig illa att bli serverad maten så..
Nu ska jag snart slänga in en tvätt och dammsuga, så förbannat skoj.. varje dag samma sak..men hundarna är värda alls skit i hela världen som de mögar ner.... men smutsigt blir det..

puss



alla 3 fisar busar omkring på vår trädgård!!

älskling



mitt hjärta!

RSS 2.0